Новини

ЗОШИТ-ЗАДАЧНИК ЧЛЕНІВ РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ «НАУКОВО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКІСНОЇ МАТЕМАТИЧНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ВПРОВАДЖЕННЯ НОВИХ ОСВІТНІХ СТАНДАРТІВ» ПРАЦЮЄ НА ПОДОЛАННЯ ОСВІТНІХ ВТРАТ

Керівником ресурсного центру «Науково-методичне забезпечення якісної математичної освіти в умовах впровадження нових освітніх стандартів»  професором Ольгою Чашечниковою та запрошеними членами ресурсного центру Оксаною Єргіною (методистом з математики та редактором видавництва навчально-методичної літератури ТОВ «Літера-ЛТД», м. Київ) та Світланою Греф (вчителем математики Хлівищенський ЗЗСО І-ІІ ст. Ставчанської ТГ Чернівецької області) створено посібник «Зошит Математика-5. Навчаємося розв'язувати задачі», який доцільно використовувати з метою подолання освітніх втрат. Посібник представлений видавництвом «Літера ЛТД» (м. Київ) та був схвалений для використання у освітньому процесі (протокол №6 засідання експертної комісії з математики від 13.08.2023 року). 26 жовтня 2023 року було проведено сертифікатний вебінар ТОВ "Літера ЛТД" для вчителів математики на тему "Використання навчального посібника "Навчаємося розв'язувати задачі" для формування мотивації учнів 5-6 класів до самоосвіти з математики з метою подолання освітніх втрат", в якому взяло участь більше 280 вчителів математики із всієї України (https://www.youtube.com/watch?v=TeH7jbTrpOM&list=PLc3W4Kk3HYhZBhBrmEbrm4INg5dYpTATg&index=16).

zobrazhennya1 86449

Про особливості роботи з зошитом вчителі математики м.Cуми та Сумської області ознайомлюються в ході проведення тренінгіув та майстер-класів на базі ресурсного центру «Науково-методичне забезпечення якісної математичної освіти в умовах впровадження нових освітніх стандартів».

zobrazhennya2 21406    zobrazhennya4 81ac4  

Першими почали впроваджувати зошит-задачник у практику роботи ЗЗСО "СВЯТОПЕТРІВСЬКА ГІМНАЗІЯ "НОВА ЕРА", Києво-Святошинскій район (директор Юлія Антонова) та Сумська ССШ №7 імені Максима Савченка (директор Олександра Деменко).

Для них видавництво підготувала новорічний сюрприз – календар на 2024 рік.

zobrazhennya5 8cb11