Новини

Інтернет-боротьба в умовах воєнного стану

Кожна сучасна соціально активна людина в Україні використовує мобільні пристрої та користується інтернетом, державні органи переходять на електронний документообіг, стабільна діяльність банківського сектору, залізниці й авіатранспорту, великих підприємств залежить від стабільності кіберпростору, з яким вони працюють, та базується на комунікації за допомогою електронних засобів зв'язку.

В умовах війни рашисти активно використовують інфопростір для завдання шкоди обороноздатності України. Тому, з перших днів війни, викладачі та студенти фізико-математичного факультету долучилися до інтернет-боротьби з російськими окупантами, серед основних завдань якої – поширювати правдиву інформацію серед росіян, збирати голоси за петиції для європейців та боронити Україну в будь-який інший інформаційний спосіб.

15 вересня 2022р. під час Посвяти в студенти в Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка заступник очільника департаменту кіберполіції в Сумській області відзначив студента 4 курсу спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика) Литовченка Дениса Подякою за вагомий внесок у підвищення безпеки в інформаційному просторі.

Працюємо далі…

Перемога за нами!

Слава Україні!!!

IMG 20220915 114844

IMG 20220915 114848

izobrazenie viber 2022 09 15 12 37 06