Новини

ІННОВАЦІЙНІ ПРАКТИКИ ВІД ФАХІВЦІВ ІНСТИТУТУ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ОСВІТИ

16 вересня 2022 року відбувся вебінар «Створення цифрового контенту з доповненою реальністю Teams – Blippbuilder», який проводила провідний науковий співробітник Інституту цифровізації освіти НАПН України, д.пед.н. Світлана Григорівна Литвинова. Викладачі й аспіранти кафедри інформатики долучилися як слухачі, щоб дізнатися технології створення доповненої реальності на базі платформи Teams.

Учасники вебінару дізнались, як користуватися сервісом Blippar для створення елементів доповненої реальності, а саме: як створювати середовища і простори доповненої реальності, що оточують користувача; як розміщувати предмети на поверхні у доповненій реальності; як використовувати доповнену реальність у посібниках, робочих зошитах, упаковках, етикетках продуктів, журналах.

За результатами вебінару відбулося кафедральне обговорення доцільності використання технологій розробки й використання доповненої реальності на базі рішень Microsoft в освітньому процесі та шляхів упровадження отриманих знань і вмінь у практику підготовки майбутніх ІТ-фахівців та учителів інформатики на базі СумДПУ імені А.С.Макаренка

novina vebinar ae8a7