Новини

Попередній захист дисертації як досвід комунікації в науковому середовищі

На кафедрі інформатики відбулися передзахисти дисертаційних досліджень докторантів на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04:
🎓 к.пед.н., доц. Руденко Юлія Олександрівна доповідала результати наукового пошуку з теми "Теорія і практика підготовки учителів інформатики до формування навичок інформаційної гігієни здобувачів освіти засобами цифрових технологій"; 

🎓 к.пед.н., доц. Різник Вячеслав Володимирович представляв результати свого дослідження за темою "Теоретико-практичні засади розвитку критичного мислення майбутніх економістів засобами ІТ".

Передзахисти проходили в рамках розширеного засідання кафедри інформатики, куди були додатково запрошені доктори педагогічних наук, рецензенти дисертаційних робіт, а також аспіранти спеціальності 015 Професійна освіта (цифрові технології). Останні мали можливість побачити, як відбуваються заходи такого типу, та поставити запитання доповідачам.

При кафедрі інформатики з 2020 року діє докторантура за науковою спеціальністю 13.00.04 (теорія і методика професійної освіти), за результатами якої вже успішно захистилися І.В.Шишенко та П.П. Мулеса, та акредитована аспірантура за спеціальністю 015 Професійна освіта (цифрові технології), яка теж має п'ять успішних випускників – молодих науковців зі ступенем Ph.D.

51 0a762  54 5dd6a

56 fd1a6  57 8c127