Новини

Підведення підсумків Quiz "FEMMI" – 2024

26 квітня 2024 року було підбито підсумки та нагороджені переможці інтелектуальних змагань Quiz "FEMMI"–2024. Змагання проводилися протягом двох місяців серед школярів міста Суми та Сумської області, які цікавляться математикою, фізикою, інформатикою та ІТ, економікою та маркетингом. Змагання орієнтовані на розвиток логічного й образного мислення, світогляду молоді та формування в неї навичок командної роботи.
Організатором Quiz «FEMMI» є фізико-математичний факультет СумДПУ імені А.С. Макаренка за підтримки Молодіжного Центру «Романтика».
В цьому році участь у змаганнях взяло 32 команди, які кожного тижня вирішували різноманітні завдання тематичних раундів.
Останнім раундом Quiz "FEMMI" був творчий, на якому команди повинні були проявити фантазію та креативність – змонтувати короткі відео на запропоновану тематику. В цьому році учні повинні були зняти й змонтувати відео на тему «Найкращий вчитель очима учнів».
За результатами змагань переможцями стали:
1 місце – команда «ННН» КЗ Сумської обласної ради "Сумський фаховий медичний коледж"
2 місце – команда «КЛАСИЧНА» КУ Сумська класична гімназія СМР
3 місце – команда «ПЛЮС НА МІНУС» Сумського фахового коледжу будівництва та архітектури.
Окремо було виділено команду, відео якої покорило студентське самоврядування фізико-математичного факультету, це команда «Максимум» Комунальної організації (установи, закладу) «Шосткинський навчально-виховний комплекс: спеціалізована школа І-ІІ ступенів-ліцей Шосткинської міської ради Сумської області».
26 квітня в актовому залі СумДПУ імені А.С. Макаренка переможці отримали подарунки та дипломи, усі учасники Quiz "FEMMI" – сертифікати, вчителі-куратори команд – подяки. Окремо навчальний заклад команди-переможниці отримав сучасний роутер від Молодіжного Центру «Романтика».
То ж дякуємо усім учасникам і до зустрічі у наступному році!
1 1bada     2 7f7b5
 
3 ee371    4 a831c
 
5 af4fc     6 8bd91