Новини

ОСВІТНІ ІНІЦІАТИВИ Й ПРАКТИКИ ПРОВАДЖЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: АНАЛІЗ ДОСВІДУ ПІД ЧАС ВІЙНИ

06 червня 2022 року аспіранти спеціальності 015 Професійна освіта. Цифрові технології та викладачі кафедри інформатики відвідали вебінар “Even as the artillery shells fall, Ukrainian higher education continues its work: Teaching and learning in times of war” в рамках конференції «Teaching and Learning Conference 2022». Організатором заходу була Британська освітня організація Advance HE, яка є партнером Британської Ради з програм вищої освіти.

Метою вебінару стала дискусія колег із закладів вищої освіти та студентів з України про навчання в умовах війни, поширення позитивних практик навчання у вищій школі, досвіду підтримки студентів та викладачів у екстремальних умовах війни.

Викладачі з Мелітополя, Харкова, Дніпра та Києва поділилися досвідом проведення занять під час війни, можливостями використання онлайн інструментів для підтримки освітнього процесу та взаємодії викладачів зі студентами.

Вебінар відбувався англійською, що стало додатковою практикою використання англійської мови в контексті освітньо-наукової діяльності викладачів та аспірантів кафедри інформатики.

n2 525bc

n0 52fda