Новини

Академічна мобільність студентів (друга хвиля)

9 березня 2023 року відбулась онлайн зустріч студентів фізико-математичного факультету з представниками Бріджуотерського університету (Bridgewater State University), штат Массачусетс, США та студентками факультету, які наразі проходять сместрове навчання в цьому університеті за академічною мобільністю, Анною Рибалко та Діаною Нелін.

Декан факультету, Каленик М.В. розповів про програму мобільності, її переваги для студентів, можливості та вимоги. Представники Бріджуотерського університету Polina Sabinin та Mikheil Elashvili розповіли про університет, програми та умови навчання. Оголошено про початок відбору другої групи на академічну мобільність серед студентів спеціальностей 014 Середня освіта (Математика), 014 Середня освіта (Фізика), 014 Середня освіта (Інформатика) на наступний навчальний семестр. 

Студенти фізико-математичного факультету виявили неабияку зацікавленість й інтерес до програми, отримали відповіді від представників університету, а Анна та Діана розповіли про усі тонкощі навчання й основні події за час перебування у Бріджуотерському університеті.

fallBoyden 77d01 56122

Screenshot 1 d094d

Screenshot 2 4b4c5

Screenshot 3 167b8

Screenshot 4 31459