Новини

VIII науково-методична сесія фізико-математичного фестивалю «Актуальні питання фізико-математичної освіти» в рамках Концепції «Нова українська школа»

Незважаючи на тяжкі умови, пов'язані з війною, відключеннями світла та зв'язку, 15-17 листопада 2022 року кафедрам факультету все ж вдалося організувати і провести VIII науково-методичну сесію фізико-математичного фестивалю «Актуальні питання фізико-математичної освіти» в рамках Концепції «Нова українська школа» для працівників закладів освіти м. Суми і Сумської області та учнів 10-11 класів м. Суми та Сумської області. Вчителям та викладачам закладів освіти були запропоновані лекції, практичні заняття, майстер класи відповідно до завчасно узгодженої з ними тематики.

З учнями був проведений онлайн-інтенсив практичних занять з розв’язування завдань ЗНО підвищеної складності, олімпіадних задач та навчальні квести експериментального характеру. Кожному учаснику фестивалю було видано сертифікат, яким (для вчителів) підтверджено зарахування кредитів підвищення кваліфікації.

Учасники Фестивалю щиро дякували за організацію, проведення заходу та підкреслювали його змістовність, велику значимість і користь для розвитку сучасної освіти України, необхідність та потребу в подальшій організації такої діяльності.

Із матеріалами Фестивалю можна ознайомитись на його сторінці.

novina festival 1 1 8cadb

novina festival 1 1 10f37

novina festival 1 2 cf4a2

novina festival 1 3 10673

novina festival 2 c48e9

izobrazhenie viber 2022 11 19 07 44 56 486 2a096