Новини

Перемога у Х Міжнародному франко-українському конкурсі досліджень молодих науковців в сфері публічного управління пам’яті Ольги Балакірєвої

За підсумками Х Міжнародного франко-українського конкурсу досліджень молодих науковців в сфері публічного управління пам’яті Ольги Балакірєвої, що відбувся під патронатом Університету Сорбонни, наукове дослідження доцента кафедри бізнес-економіки та адміністрування, керівника Навчально-наукового центру проєктних технологій СумДПУ імені А.С. Макаренка, д.е.н., доц. Віталія Омельяненка та старшого викладача кафедри бізнес-економіки та адміністрування, доктора філософії Олени Омельяненко посіло І місце.
Дослідження присвячене аналізу особливостей побудови інституційно-інноваційних проєктів в рамках нової концепції ресурсів розвитку територій на основі архетипного підходу та розроблення практичних рекомендацій з їх реалізації на прикладі Сумського регіону.
Дослідження виконане в рамках держбюджетного наукового проєкту «Інноваційна складова безпеки сталого розвитку старопромислових регіонів України: стратегічні напрями інституційного забезпечення і трансферу технологій в інноваційних ландшафтах», що виконується за рахунок коштів МОН України.

Certificate France2 c65a1

Certificate France f0429

 DSC0391 2b853

 DSC0405 f7b59